Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är orättvist


Mördare

ogärningsmän

och kvinnor

går fria

medan andra

dukar undan för

allsköns

sjukdomar

alltför tidigt.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-31 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans