Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Japaner och katastrofer


Japaner
Katastrofer
Strofer
Bequerell
Vet inte ens hur man stavar på det
Det var ju 80 tal senast
När ”eländet” var på gång
Än idag kommer det cancer fall

Än idag har renarna
För höga cesiumhalter
25 år efter
och 100 tals mil ifrån
Så har de för höga halter
Av radioaktivitet

Ett som så ofta
Osynligt gift
En fara som inte syns
Men märks… som
I Japan
Nu när bombernas effekter börjar avta
Så kommer den ”nya bomben”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 05:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO