Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting

vad vill du mig?
skriker jag ,
jag minns att jag sprang
och att jag snubblade,
och föll mot marken.

vad vill du mig, eviga plåga?
varför tycks du inte vilja lämna mig ifred?

du skrattade mig i ansiktet
och trampade mig på tårna.
för att du matar mig varje dag.
rädsla föder monster -
ångest föder ondska.
och hat - skapar demoner.

vad finns kvar av dig nu?
väsde du i mitt öra.
du är ingenting,
du är blott ett skal - av ditt forna jag.

men, sa jag - vem fan är jag?




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-31 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing