Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (guld)...

 

vårregnet glädjer


liksom minipåskliljor


i balkonglådan

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 195 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-31 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter hoppfullt, lysande det här!

/Ann
2011-04-02

  L Patrik W Johansson VIP
2u

http://linnaeus.nrm.se/flora/mono/amaryllida/narci/narcpse.html

gul påsklilja figurerar även i handlingen i Bockfotade boken jag renskriver

Be well,
LPWJ

2011-03-31

  © anakreon VIP
Det är en lång vinters avskedstårar som välkomnas av alla!
Calle
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra