Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill kunna slappna av i skolan...1/4-2011


Håller andan

Försöker andas
men det går inte
kippar efter andan
behöver syre
Nu

Luften går
inte att ta in
det finns inte
tillräckligt med syre
börjar
hyperventilera

Känner hur halsen
snörps åt
huvudet blir tomt
tårarna som spränger
bakom ögonlocken

Kan inte hålla
andan längre
behöver luft
Vill andas fritt




Fri vers av filosofian
Läst 311 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-01 12:39



Bookmark and Share


  Roula O
en berörande text som känns igen..fortsätt att andas..
2011-04-04

  Ninananonia VIP
Berör så!
2011-04-02

  mishu
Påminner mig om "Hanna" (vilket är bra). Väldigt fint skrivet, hoppas du får ta djupa andetag snart.
2011-04-01

  Mr Lindemann VIP
En djup metaforisk text som når in i ens undermedvetna för att där landa och sedan dyka upp då man är mogen för dess budskap
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian