Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut i skogen med er!

Alldeles nyss hade jag det! Det var så självklart, självlysande,

men nu har jag det inte längre



Ett kallt brus i telefonen

Jag har plockat ut pärlor ur batteriet men nu finns där inget mer

Du har en röst som bryts när du försöker att inte försöka

låta som någon

som skyndar sig för att bli av med tunga sopor

Källsorterar mina stumma frågor och banala påståenden

Även om vi inte bryr oss särskilt mycket om varandra längre

så tänker vi åtminstone på miljön



Vi är så veka, människorna

Strån som stelnar och böjs, eller går av

om vi utsätts för lite kylig teknologi



Några kilon smörblommor

och kåda

att stryka över ögonen

önskar jag oss, människorna

Så kan vi nog stå

till nästa vinter




Fri vers av Tess the mess
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-01 13:23



Bookmark and Share


  Erik Hall
Riktigt bra skrivet!
2011-05-04

  dead_prez
Så, du har börjat skriva igen, fett
2011-05-04

  Larz Gustafsson VIP
En del skräpstapokonstaplar (självutnämnda) kan vara extremt noga med källsortering men elaka mot människor.
Man silar mygg men sväljer kameler.
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess the mess
Tess the mess