Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betäckt


på en brygga vid en vacker sjö bedyrar pojken sin kärlek inför sin älskade


blinda gestalter spelar poker i minnets innersta vrå

jungfruliga ögon gråter inuti väggarna


han är drucken och kåt


hon känner hans bultande kön mot sitt sköte


demonernas andedräkt fräter ögonblickets milda bris


han kommer att älska henne i all evighet

en tidsrymd som räknas i minuter och avslutas med sekunder


himlens silverfåglar trålar efter vingbrutna dessertörer


hon ligger trasig kvar i sommarnatten

förälskelsen var intensiv och tidsbestämd


cupidos röst dör sakta bort för att återuppstå vid nästa sädestömning i ett famntag med den eviga kärleken







Fri vers av D S
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-01 14:09



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
ögonblickets ljuva tragik, väl uttryckt
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S