Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom



fläckarna på rutan
skogen där, utanför
högrest i halvskugga

alla ljud registreras mycket exakt

hur du rör dig
hur du inte rör mig

det ofrånkomliga, knastret

som vore jag innesluten i en bubbla
av bestrålad turmalin





Fri vers av ulrica rydin
Läst 365 gånger
Publicerad 2011-04-05 10:52



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
bravo!
2011-05-13

  aol
vackert
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin