Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är hennes motsats

jag använder inte z istället för s
du vet det va?

jag är hennes motsats
det vet du va?

så, om du älskar henne,
har du aldrig älskat mig




Fri vers av lonelynights
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-01 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights