Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte


när du är här
rundar jag Neptunus

när jag är här
klickar dina klackar bort





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-02 01:53



Bookmark and Share


  andrasidan
Snyggt språk, snygg vändning.
2011-04-05

  Lilla My* VIP
Poeten i ett nötskal:)...eller ja...närvarande frånvarande!
Bra skrivet beskrivet!
2011-04-03

  Anna*
Snacka om att vara ur fas ... snyggt slut =0)
2011-04-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin bild och ljudserenad med många bottnar
2011-04-02

  Ulf D VIP
Vackert möte med okända förhinder, mellan celest mekanik ock akustik.
2011-04-02

    eva m h
Gillar "klickar dina klackar bort"!!
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm