Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Vid ögonkontakt
ser du rätt in i min själ
Mitt hjärta

Jag blir varm inombords
Din blick säger mycket
fast du är tyst

Du läser av mina känslor
En scaner
Osynliga strålar som visar vad jag känner
Vad jag tänker

Blicken
Säga mer än
Tusen ord




Fri vers (Prosapoesi) av Black Bird
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-02 18:06



Bookmark and Share


  A-asuka
jätte bra, kan nästan se den där blicken framför mig, intensiva ögon! 5/5 :D
2011-10-18

  cilax VIP
Det vackra är att du inte stänger blicken för inblick
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird