Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du somnar in

Och efter bara en liten stund, så vaknar du bara helt apropå
upp i dina drömmar
då du bara undrar, vart fan du är någonstans
Vart är jag någonstans?
För genast då, så får du känna av ditt sjätte sinne som nu bara ömmar
då du genast bara märker att här, så har gatorna tydligen inte några namn
Och då du genast bara nyper dig själv i armen, så märker du genast
att du just då bara
måste vara i något slags, ingenmansland
Och att du just då, i det ögonblicket, inte kan ge någon annan vettig förklaring till det hela
då du bara tänker
Jag kan väl knappast vara vaken nu?
Nä, det finns inte chans...

Du somnar in

Ken Cassel
5/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel