Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna

Ett svagt minne som inte vill släppa
Jag tror mig kunna glömma
Om natten det vill mitt minne mätta.

Natten blir till dag
Att jobba blir en tröst
Och minnet det släpper sitt tag.

Nätter och dagar går
Ett minne blir en mardröm
Jobbet ingen glädje sår

Jag kämpar för att glömma
Tränar shoppar eller super
Snälla låt mig få drömma

Jag nu inte längre glädje har
Bara denna mardröm
Desperationen nu mitt liv tar

Du vill få mig att minnet bevara
Att ta mitt ansvar och prata
Min rädsla ber dig att fara

Jag en stilla bön måste be
Vad har jag för val
Snälla Gud du frid måste ge


Skrivet av H.A. den 22 Januari 2011.




Fri vers av Hanna Appelfeldt
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-03 17:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Appelfeldt
Hanna Appelfeldt