Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/2EB87vokwDL5Kv0lusyMcF


Vacklande

Jag väntar och jag står
Flimrar framför ögonen
Vill springa men orkar endast krypa

Mitt huvud konstant bultande värk
Påminnelse om det som är förlorat
En önskan att förlora vad som är kvar

Jag famlar i osäkerhet
I mitt dagliga arbete
frågor om min framtid
Vad är mitt steg?

Minusgrader ute
Näsdukar eldas upp
Värme eller kyla kvittar
Mina frusna fingrar värms vid brasan
Jag duschar av hettan

”Sanctuary” sjunger från Spotify.
Mascaran lämnar svarta ränder
Utan dessa tårar
Lärdom, ingen dikt
Smilgropen smyger fram




Fri vers (Fri form) av Hanna Appelfeldt
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-03 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Appelfeldt
Hanna Appelfeldt