Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden av ord

Mina ord försvinner ut i intet
Min styrka blir nu en svaghet

Riskanalysen av mig
Blir ett stort problem
Där jag saknar talan

Jag vet vem jag är
Men sitter i ett fack
Jag inte valt själv

Rebellen i mig vaknar
Vill kämpa och slåss
Men vet inte hur

Känslouttryck vs sävlighet
Vad är det rätta?
En fråga jag finner onödig

Två individer
Med svenska föräldrar
En kulturkrock som smäller

En gemensam tro på Gud
Utforska livets goda
Skillnaderna blir dock så stora

En gemensam kärlek
Saknar talan
Medan sorgen är skild

Vår gemensamma grund
Är nu två kontinenter

Skrivet av H.A den 25 September 2013




Fri vers (Fri form) av Hanna Appelfeldt
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-22 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Appelfeldt
Hanna Appelfeldt