Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lyckan är en utopi
När den likställs med känsla
Och en värmande kropp.
Endast en dimma
Som varar en stund
Du vaknar upp
Med känslan av smärta

Döden är svaret
När den likställs med livet
Och ett större väsen
En insikt
Som finns kvar
Du somnar in
Med känslan av lugn

Livet är nu en vandring
Av glädje och sorg
Med känslan av ro
En tanke
in i evigheten
Du lever upp
med glädje
som likställs med en tår.



Skrivet av H.A den 8 Mars 2013.




Fri vers (Fri form) av Hanna Appelfeldt
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-10 19:33



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja tänk vad bra du skriver här... precis alla dessa känslorna har jag burigt på likt en tung ryggsäck av bly...
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Appelfeldt
Hanna Appelfeldt