Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt skyddsgaller!

Sunt förnuft ses ej, som ett plus numera
anses bara, som luft men när det blir tufft
då kan det bli bra att ta till
när inget annat vill sig
eller kan fungera
eller ingen annan
ens vill agera...
Då är det tur att
detta kan få lov
att då igen få:
Regera!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 17:58



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Sunt förnuft är alltid bra att ha med i sin erfarehetsrepertoar.

Väl valda ord till en bra dikt.
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt