Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommen är sorgen



Kommen är sorgen
Stängd är borgen
Innanför vindbryggan
Råder det ensamhet och förtvivlan
Som skyddas av en omgärdad mur
Av sten
Som för att stänga den inne




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-25 00:49



Bookmark and Share


  ~alruna~
så mycket sorg på några rader....
hoppas det vänder till det bättre!kram
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO