Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speciell som alla andra?


De finns de som är som alla andra

De finns de som inte är som alla andra
Men de som inte är som alla andra är som dom som inte är som alla andra

och att säga att alla är speciella
är samma som att säga att ingen är de

speciell?
som alla andra?




Övriga genrer av yoyyo
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-12-19 22:16



Bookmark and Share


  Karl Elias
att vara eller inte vara...
väckte ganska många funderingar ho mig personligen. annars ganska "klurig" att läsa.
mvh\\ Karl
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo