Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: internethumor kring millenieskiftet, vart tog alla de kreativa hemsidebyggarna vägen som inget hade med de kommersiella shoppingsidorna att göra, bara det konstnärliga som flödade då (ja en sitter här bl.a.)




Aforism: Kajal

~*~

När den perfekt sminkade tjejen syns i TV-rutan
som tror hon är tuff när hon hackar på andra
men helt gör bort sig

syns det direkt när hon öppnar munnen
att hon borde ha:

bättrat på intellektet med kajalpennan

varmare färgat hjärtat med läppstiftet

pudrat medkänslan med rougedosan


LPWJ 02/04/11

 

aforismer 2011




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-03 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det skulle nog inte varit så dumt!


"bättrat på intellektet med kajalpennan

varmare färgat hjärtat med läppstiftet

pudrat medkänslan med rougedosan"
2011-04-04

  Bibbi VIP
Bra och rätt sagt.
2011-04-04

  Yrre VIP
Fyndigt och absolut sant!
2011-04-04

  thyra
Då hamnar sminket på rätt ställe. Fint!
2011-04-03

    ej medlem längre
och många med henne
2011-04-03

  Anna*
Det är tragiskt men det skulle vara en förbättring ☼

Gillar bilden =0)
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP