Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du går inte att beskriva





men du är näsduken i min ficka
och orsaken
till att jag behöver den

du är min outrotbara maskros
året runt
utanför mitt trasiga fönster

du är en vass liten tistel
i mitt arsle
inspirerar mig att leva

du är pennan
i mitt hjärta

en brevkniv

allt är på plats

inget får röras

det kan inte bli bättre

du har hittat hem

jag är din värd




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-04 09:09



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vilket poem..!
Första strofen äger en air av bevingat ord, Snyggt!
2011-04-04

  Minkki VIP
vilken suverän formulering - "tiotusen röööda rosor ...." är ju en banal och fattig formulering vid sidan av din ordmusik. Oberörd läsning omöjlig!

"du är näsduken i min ficka
och orsaken
till att jag behöver den"
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP