Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vet jag

 

mina rötter är avskurna
jag stannar ofta
blir stående stilla
i oviss väntan

ett uppehåll i tiden då jag lyssnar
efter röster som inte hörs

innanför min hud
stelnar ett dött träd
och vitnar långsamt
allt är förbi nu

ett vet jag:
jag hör inte hit





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-04 18:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar slutsats!
Jag vet svaret! (Viftar ivrigt med höger arm!) Fröken!!!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger