Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt möte



Sköna händer smekar.

Len tunga omslingrar.

Lite för mycket vin

och

allt känns perfekt.







Fri vers av wildrose
Läst 529 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-04 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det känns perfekt
2011-09-12

  Delilah Juno VIP
In vino veritas ?
2011-04-16

    ADI Nehlin
fin..tyckte om
2011-04-05

  blaite
Är det vinet som gör det. Skön och alltid naken text
2011-04-05

  yoakimu
Fint beskrivet, härligt positiv känsla!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose