Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..många många många.. du, men du..du är




Du är

 

 

 

*

du är Scorpions du är Queen du är
Hedningarna du är Hoven Droven du är
Nazareth och Fred Åkerströms blues

 

Cecilia Wennerstens Underbaraste 
Nick Cave och Bruce

 

du är Apocalyptica och Venom du är
allt genom tvären från ovan och rätt ner
du är Pink Floyd och Mike men mycket mer

 

kosmos kurrande i kvadrat

 

du är lat och lagom bekväm - du är fem av sex möjliga
du är kavat och fräck - du strör gammal rave
från förr och jag duckar i spagat

 

jag spelar mest Chris Isaac och

 

Amon Amarth

*

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 792 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-04 22:09



Bookmark and Share


    Juki Jai-Mai
Jag är Jukijaimais ;-)
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri