Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




Långsamt

Långsamt följer jag regndroppens väg

på fönsterrutans fuktiga yta

Den andas tysthet

vilja, att vara kvar

att aldrig nå målet

 

som en målning

som förändras sekund för sekund

förändra bilden för ett ögonblick

för att sen vara borta

och leva i ett minne

bortom drömmar

 

en regndroppe

som målar om

min värld

 

 

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-04 22:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt..
2011-04-05

    ej medlem längre
Vått och vackert
2011-04-05

  M.A.J.R
Helt enkelt fantastisk skrivet, så tycker jag om denna text. =)
2011-04-04

    AA VIP
Vackra rader. Målande. // AA
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP