Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord


Stoftet av dina pulveriserade ord regnar ner
Förvrängda symboler utan mening
Jag hör dig inte längre
Jag bryr mig inte längre
Du är fri nu och det är jag med

Live And Let Die




Fri vers av Suspended Animation
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 23:50



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
upphetsande text, pulveriserade ord: det är coolt
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Suspended Animation
Suspended Animation