Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe Rubin

En droppe Rubin

Trillar från din kind

Du är fylld till knopp
Med dessa vackra dropp

Du hänger som en staty sådär alldeles fin
Pryder min vägg där du hänger iklädd
Vackra kläder
Det var då icke förgäves 

En krok i väggen
Så du hänger

Vad fint det kan bli
Så passande nu till juletid 




Fri vers av Suspended Animation
Läst 406 gånger
Publicerad 2011-08-12 09:32



Bookmark and Share


    kivu
Ser färger i den här texten. Vackert.
2011-08-13

  Katarina O´Nils Franke
Härligt uttrycksfull!
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Suspended Animation
Suspended Animation