Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är överskattade

Jag står vid sidan om och ser dig le
Du har väntat på mig
En sluten sekund av minnen från en svunnen tid där du var min

Närma dig långsamt
Sug ur mig rösten jag talar

Ord är överskattade

Vem är du
Vem är jag

Vart tog sanningen vägen
En slukad livssektion uppspydd på nytt

Ska vi börja om nu?




Fri vers av Suspended Animation
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-06 14:53



Bookmark and Share


  Kallistrate
Håller med, jättebra skrivet :)
2011-08-10

    kivu
Vacker!
2011-08-02

  annso.fie
Underbart snyggt!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Suspended Animation
Suspended Animation