Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Frank

Smoke & cigars
An old track from a broken record

Frank saw my dreams

He saw life through a spectrum

Different shades of lights

Then mum went to heaven
But still the camera is set on you, love

Tender meat
I love you

Remember, you made me do it Frank




Fri vers av Suspended Animation
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-04 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suspended Animation
Suspended Animation