Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack

Döden kom förbi
Vi drack kaffe och spelade schack
Jag vann i dag igen




Fri vers av Suspended Animation
Läst 920 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-04 01:44



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Kort och kraftfull. Gillar skarpt !!
2012-10-11

  Marja-Liisa Koski VIP
Perfekt!
ML
2011-08-10

  Elinsomalltid
Vilken skön dikt! :D
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Suspended Animation
Suspended Animation