Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber tyst om ...

Mina ögon ser
mina ögon bränner
mina ögon svider
mina ögon är trötta

min kropp känner
min kropp bränner
min kropp är trött

min lust är borta
min gnista är borta
min villja är borta
mitt hopp är borta

min själ orkar inte mera
min själ vill ge mig ro
min själ bär mig
den sissta vägen fram
jag blundar vet att jag
tryggt kan ge efter min trötthet

tårarna bränner
min kropp het av feber
sluter mina ögon
och ber tyst
låt det bli ett slut
orkar inte mera.....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-05 02:39



Bookmark and Share


  TT
...skär som knivar...fullständigt lysande skrivet men ändå obehagligt naken text att läsa...omöjligt att inte beröras starkt av denna dikt...
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna