Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg kan vara så mycket,


Sorg kan vara så mycket, man kan sörja ett liv man haft, ett man inte haft, en människa man kännersom flyr en, eller en människa man inte känner. Men vill lära känna…
Man kan känna sorg över allt möjligt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-05 05:32



Bookmark and Share


  Anna*
Helt sant ... sorg kan vara så mycket ...
2011-04-05

    Eva Bjurén
Igenkännande. Dem raderna rymmer så mycket som varje människa upplever mer eller mindre under sitt liv.
2011-04-05

  Fånga dagen
Mycket tänkvärda sanna ord gillar
2011-04-05

  anits VIP
ja, sorg kan var så mycket
mer än man kan förstå ibland
du beskriver det så väl här
2011-04-05

    Bodil Sandberg
Ja sorgen har sina olika skepnader du poetar om det så bra och fint!
2011-04-05

    ej medlem längre
Så sant...
Sorgen känns i raderna här,
dolda i orden men närvarande.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO