Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara tankar




Himmel blå

Gryningen avslöjar

dagens klädnad

himlen blir

     blå

himmelshav för

    moln

världen omsveps i

    ljusslöja

vinden dansar till

    fågelsång

himlen är så 

 

    blå





Fri vers av Maiah VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-05 06:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blått är vackert..liksom din dikt
2011-04-05

    Bo Bjelvehammar
först tyckte jag himlen var grå, men nu är den lite blå, tack
2011-04-05

  Anna*
Idag är himlen blå med molnslöjor och solsken. Det ska bli fint att fotografera vårtecken idag =0)
2011-04-05

  Känslovarm
Otroligt vackert! Önskar att himlen var just lite mer blå idag...
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP