Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en ansträngande natt får mig att vilja komma hem och vila


Vila


Väntar på signalen från dig
att det fungerar
så jag får komma hem
och

vila

bara vila




Fri vers av yta
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-05 12:17



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Den här texten väcker rädsla hos mig...utan att jag egentligen vet vad den betyder... Den är kort men du har bäddat in en stark känsla
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta