Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattens drömmar

Katten gör sin grotta
till ett mörker
under filten
där nattens möss
kan vandra fritt
i drömmarna

Själv sitter jag bredvid
och drömmer
om andra friheter

med blicken riktad
mot vidderna
bortom
de buktiga
fönsterglasen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-05 16:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
helt underbar

vet ej varför... sitter leende och läser
2011-04-05

    ej medlem längre
Otrolig text. Fucking LOVE IT!!

I få ord fångar du två värdar..

Bokmärks.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP