Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med ballerinorna

Lyckan dansar över taken
i lätta skor av siden
när dagen vaknar
och natten ligger kvar
och kurar

som de svarta katterna
bakom skorstenspiporna

Det är lätt
att möta ballerinorna
högt däruppe

för den
som inte är rädd

för att falla




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-05 17:21



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fin dans över taken
lätt och rolig text!
2011-04-05

  Lena Själsöga Keijser
det är en vacker dans... och inte låter de liven falla
2011-04-05

  Junitvillingen
Moaaahhh vilken häftig text!! Själv är jag så höjdrädd att jag nog inte vågar möta ballerinorna, men jag njuter av din underbara dikt som i mina ögon är värd ett MVG med stort plus i kanten. Strålande!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP