Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...först vår...men tankarna kan vandra...


Höstflod

Stigen leder
längs stilla floder
där fiskarna lever

och hösten
badar naken
längs stränder

gröna av skog




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-05 17:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja

så är det

träden badar i floden... kanske kronan är en korg ... kanske fiskarna... simmar ljusströmmande ögon

tack
2011-04-05

  filosofian
Vackra rader.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP