Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tog tiden...

 

... tiden tog vägen ...

... tiden ...

möjligen kan vi dela tid

en stunds linje inom nuet

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 




Fri vers av KristinaE
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-05 17:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En tänkvärd reflektion......
2011-04-18

  Maria T
Ja, vart tar tiden vägen
Den bara rusar iväg
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE