Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturen föds på nytt




skavplåster

Vinterriket slog ner

hösten till marken

och begravde den

under sitt snötäcke

 

våren gräver fram naturen

endast fläckvisa spår av

vinter finns kvar 

snöfläckar som ligger som

skavplåster på dött kött

 

snart lever vi igen

öppnar våra ögon

och ser att livet

har återvänt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-05 17:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Fina rader om vårens ankomst!
Själv tycker jag nog om alla årstider -
2011-04-05

  coleve
oh vad fint

bokmärker
2011-04-05

  Janne
Fina tankar om naturens
skiftningar som påverkar
våra liv,fin bild som lyfter
din text ytterligare min vän...
2011-04-05

    Bo Bjelvehammar
du skriver bara bättre och bättre
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP