Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet




Du är här igen

Varför passerar du linjen 

mellan våra världar

tyst

obemärkt

vet bara att du finns här

din starka närvaro

ändå osynlig

 

kom tillbaka

 

kom




Fri vers av Maiah VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-05 18:10



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
längtansord
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP