Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonting jag iakttog som lämnade ett starkt minne hos mig

 




Nära varandra

De stod alldeles intill

utan ord

deras ögon ägde orden

känslan, eviga ögonblicket

tårar som föll på deras kind

andades sanning




Fri vers av Maiah VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-05 18:29



Bookmark and Share


  coleve
Jättefint!
2011-04-05

    ej medlem längre
Mmm..urfint
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP