Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalt Jävla Misslyckad Ängel

Alla kan misslyckas
Jag gjorde något dumt
Ett omedvetet misstag
Gång på gång blir du besviken
Mitt felande är vardag
Sårad
Vingarna bryts
En ängel med trasiga vingar
Är värdelös

Jag misslyckas




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-05 20:21



Bookmark and Share


  Svante
En ängel utan vingar är väl som en människa, alltså långt ifrån värdelös.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel