Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frankensteins gåva

Det är här du ser mig vandra
när jag har fått nog av allt
av människans liv och dess rörelse

Jag kan vägen till dig utantill
Den som ingen har beskådat
Vägens tystnad säger åt mig att du är nära

Varje gång jag åter rensar min själ
ger jag bort en bit av mitt sinne
En gåva till dig, från Frankenstein

När jag är hos dig känner jag aldrig hunger
Aldrig blir jag farlig
Aldrig ärlig

Det finns många fel i oss
men fel betyder ingenting
utan dig




Fri vers av oskar heden
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oskar heden
oskar heden