Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan vi passerade och ignorerade påväg till jobbet

Gräset klipptes när den yngste föddes
omlindad i sängvärme och rosa björnar
Den yngste skrek åt de äldre

Hon växer in i rollen,
den stolta kvinnan,
den du skriker åt i telefon

Livet är fyllt av erfarenheter,
"Du kan få allting här om du vill!"

Erbjudandet hon såg sin karaktär i,
som hon aldrig kan dra sig ur, inte ens nu




Nu ligger hon där i gräset,
stilla.
Ger liv till alla förutom henne

Alla som hamnar i samma rävsax
Och alla de andra

De som lever långsamt
och de som flyr.




Fri vers av oskar heden
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-05-24 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oskar heden
oskar heden