Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes leende

Hennes leende
obegripligt och hitills kunnat vara förkastligt
Hon ärver smycken och askar ifrån sin värd
knappt synligt ifrån andras världar
Det finns många som tittar ner
som försvinner utan att överge
Hennes allmäna blick, utstrålade inte svek
inte ångest ifrån vår del
Hur kunde detta bli så fel?




Fri vers av oskar heden
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oskar heden
oskar heden