Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldens Kvinna

Hon är den glada bland de sjuka

samtidigt deprimerad av lycka

Hon blir ödlan bland de skyldiga

Hon pekar finger emot de blinda


den bästa flicka från två jordar

springer för fort ifrån sina drömmar

Ett slarvigt byte för spindlarnas skull

Hon blir flugan de snart ska sluka upp





Fri vers av oskar heden
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-08 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oskar heden
oskar heden