Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Tysta ord

Jag sa aldrig

hur sårad jag var

alla de där tysta orden

blickarna så osynliga

de skavde sönder mig

 

Jag hade inget fo tfäste

det är länge sen nu

det är försent

allt ligger så långt

bakom

onåbara

 

det du kan se

är sårskorpor

utmed vägen

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-05 22:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
- och du har googlat fram en fin bild, well done!

Finstämda rader -
2011-04-06

  mare VIP
Känslofylld dikt..
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP