Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..




En liten plats

Jag har funnit en liten plats

där tankarna får flyga fritt

där ljuset letar sig ner i min själ

Där sitter jag ensam

och fikar med lyckan

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-05 22:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter underbart !
2011-04-07

  TT
...det räcker...blir glad av att läsa...gillar!!!!!!!!!!!!!!!!! :- )
2011-04-06

  Lennart Bång
Fika med lyckan :D Härligt uttryck!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP