Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avlagd som blev by madrass

Madrass
Skulle jag sagt madrass
Bara för att du legat med halva byn
Och hela dyn?

Madrass madrass madrass
Med karlar i stora lass
Madrass madrass madrass
Skillnad som bra och kass
Who cares…

Hehe jo men jag är glad att jag var innan
Den värsta högen
Hela den högen i högen
Känns bra att jag inte var efter

Madrass madrass madrass
Med karlar i stora lass
Madrass madrass madrass
Skillnad som bra och kass
Who cares…


Efter dom i alla fall
Skönt att…. Slippa
Mer det var illa nog
Som det var…..



OCH vet ni det känns skönt att skriva av sej
Även om det för henne är en massa ”män” senare
Från ”mens” till ”mäns” kan man kanske säga….
OCH det får en att må illa…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-24 00:24



Bookmark and Share


  Bagan
Tankeväckande. Lämnar sina spår.
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO