Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låten

 

 

*
vad menade du egentligen
med låten

 


var egentligen 
fanns ditt hjärta
när inga ord dög

dina drömmars viljor
jag hade gjort det

 

hade gjort


men jag hörde inte din röst
nej
jag hörde inte din röst där
i ditt bröst den natten
du lyfte slöjan

 

efter så många långa vändor
tystnader och tålamods slitningar

efter så många långa nätter
av tomma timmars förtvivlan

river jag mina drömmar
isär i sina sömmar
en för en

 

som jag rev varje ord du hatade
sönder i smulor och ratade
ett för ett

 

vad menade du egentligen
med låten
*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 01:20



Bookmark and Share


  PPQ
önskar att fler läste denna text för en förtjänar verkligen att läsas
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri